Lounea Oiva lisää kotisi viihtyvyyttä ja turvallisuutta

Lounea Oiva tuo asumiseen täysin uutta mukavuutta teknologian keinoin. Sillä voit säästää energiakuluissa, huolehtia kotisi turvallisuudesta ja lisätä asumismukavuutta. Lounea Oiva on helppokäyttöinen älykotijärjestelmä, joka toimii automaattisesti taustalla jättäen sinulle aikaa nauttia helposta ja turvallisesta arjesta.

Lounea Oiva oppii kotisi tavoille

Monissa kodeissa on jo nyt älykodin omaista toimintaa irrallisten murtohälyttimien, etäluettavien sähkömittarien tai kauko-ohjattavien lamppujen muodossa. Lounea Oiva on aito älykoti, se mahdollistaa useiden toimintojen yhdistämisen yhteen sovellukseen. Kodista tulee älykäs erilaisilla sensoreilla, ohjauslaitteilla, kameroilla ja keskusyksiköllä. Palvelu seuraa niin lämpötilaa, valoisuutta kuin asukkaiden tapojakin. Lounea Oiva oppii asukkaiden tavoille, ja oppimisen myötä osaa automaattisesti ohjata esimerkiksi kodin valaistusta, murtosuojaa ja lämpötilaa eri tilanteissa. Laitteita on tarvittaessa mahdollista ohjata myös erikseen, esimerkiksi älypuhelimen avulla. Lounea Oivaa voi laajentaa myöhemmin, joten voit ostaa alkuun vain ne laitteet, jotka sillä hetkellä tarvitset.

Sisustukseen sopiva järjestelmä

Lounea Oiva voidaan asentaa vanhempaankin taloon ilman raskaita sähkötöitä tai piuhaviidakkoa. Älykäs valaistus mahdollistaa eri väristen valojen käytön tunnelman mukaan. Lounea Oiva -palvelun laitteet ja sensorit ovat pieniä ja sympaattisia. Valtaosa sensoreista toimii ilman häiritseviä johtoja, ja tyylikkäät, pienet laitteet istuvat huomaamattomasti sisustukseen. Kätevän kokoiset päätelaitteet on helppo piilottaa johtoineen esimerkiksi kalusteiden taakse.

Onko sinulle merkityksellisintä kotisi viihtyvyys, turvallisuus vai energiansäästö? Erilaisilla sensori- ja laitevalinnoilla voit muokata Lounea Oivasta juuri sinun kotiisi sopivan palvelun. Tutustu tarkemmin Lounea Oivan tuomiin mahdollisuuksiin.