Lounea Oiva Turva – älykotijärjestelmä suojaa kotiasi

Lounea Oiva Turva

399 €

(norm. 499 €)

Lounea Oiva suojaa kotiasi murtovarkailta ja palovahingoilta. Älykotipalvelu toimii itsenäisesti, se mm. kytkee ja sammuttaa murtohälyttimen itse ja kertoo sinulle poikkeustilanteista. Tällä laitepaketilla luot kotiisi murto- ja palosuojaa sekä esim. turvakytkimen yhdelle laitteelle. Voit itse valita mukana tulevan älypistokkeen ominaisuuden.

Oiva valvoo kameralla sisätilaa ja tallentaa videokuvan, kun hälytys menee päälle. Voit myös koska vain katsoa kotisi tapahtumia poissaollessasi. Oiva tunnistaa liiketunnistimilla liikkuuko kotona joku, ja ovianturi kertoo, jos joku avasi oven. Lounea Oiva kytkee murtohälyttimen päälle itsenäisesti, kun kukaan ei ole kotona, ja sammuttaa sen, kun asukkaat tulevat kotiin. Saat tiedot poikkeustilanteista kännykkääsi.

Oiva Turva -paketti sisältää seuraavat laitteet:

 • 1kpl Oiva päätelaite
  Oiva Älykotipääte V1, tuotenumero NA301-ZWEU, Valmistaja Sercomm, Mitat: 115,5 x 79,5 x 30,5 mm.
 • 2kpl Kirkkaus-/liike-/lämpötilasensori
  Multi-sensor, tuotenumero FGMS001, valmistaja Fibaro. Toimii pattereilla ja mittaa tilan kirkkautta, liikettä sekä lämpötilaa.
 • 1kpl Ovi-/ikkuna-anturi
  Door/Window Sensor, tuotenumero DSB29/ZW120-C. Valmistaja Aeon Labs. Toimii pattereilla ja tunnistaa, kun ikkuna tai ovi, johon on kytkettynä avataan.
 • 1kpl Palovaroitin
  Smoke Sensor, tuotenumero FGSD-002. Valmistaja Fibaro. Toimii pattereilla. Pienikokoinen, optinen savusensori.
 • 1kpl Älypistoke
  Wall Plug, tuotenumero FGWPF-102/ZW5. Valmistaja Fibaro. Laitteiden tai valojen ajastus ja virrankatkaisu. 2500W, 12,5A.
 • 1kpl HD Sisäkamera (720p)
  HD Camera, tuotenumero FC1405PC, valmistaja Fostar. Sisäkäyttöön tarkoitettu HD 720P, langaton IP-kamera yönäöllä aina 5 metriin saakka ja 115 asteen katselukulmalla. Saatavana vain Lounean kautta.
 • Lisäksi tarvitset Lounea Oiva -palvelun (9,90€/kk) 

TILAUSLOMAKE LOUNEA OIVA TURVA

  Lounea Oiva -palvelu sisältää helppokäyttöisen älykotijärjestelmän ja puhelinapplikaation, joka mahdollistaa ominaisuuksien hyödyntämisen. Palvelun lisäksi tarvitset laitteet. Palvelu laskutetaan kuukausittain (9,90€/kk)
 • Hinta: 399,00 € Määrä:
  1kpl Oiva päätelaite, 1 kpl Ovi-/ikkuna-anturi, 2kpl Kirkkaus/liike/lämpötilasensori, 1 kpl Savuvaroitin, 1 kpl Älypistoke, 1kpl HD Sisäkamera (720p)
 • Hinta: 49,00 € Määrä:
  Valvoo pesukoneen tai astianpesukoneen vuotoja, ilmoittaa vahingosta.
 • Hinta: 49,00 € Määrä:
  Hälyttimen kaukosäädin, josta voidaan ottaa hälytin pois päältä tai laittaa päälle manuaalisesti
 • Hinta: 55,00 € Määrä:
  Tunnistaa, jos ovi tai ikkuna avataan.
 • Hinta: 69,00 € Määrä:
  Tunnistaa tilan kirkkaustason, lämpötilan ja liikkeen.
 • Hinta: 79,00 € Määrä:
 • 0,00 €
  Palvelut laskutetaan kuukausittain erikseen. Hinnat sisältävät alv 24%
  Palvelun asennus on tilattavissa Lounean toimialueella (Salo, Lohja, Forssa, Somero, Loimaa, Lieto, Kaarina, Sastamala). Asennus sisältää palvelun käyttöönoton, laitteiden asennukset sekä opastuksen.
  Lounea Oiva -palvelu laskutetaan kuukausittain (9,90€/kk). Laiteostot voit maksaa noudettaessa, laskulla tai maksuaikasopimuksella. Kun valitset maksuaikasopimuksen, olemme sinuun vielä yhteydessä maksuajan ja sopimuksen puitteissa.
  Lähetämme uutiskirjeen keskimäärin kerran kuukaudessa

lounea_alykoti_palvelukuvaus
lounea_alykoti_loppukayttajan_palvelu_ja_lisenssisopimus
lounea_palvelut_yleiset_sopimusehdot_kuluttajille_20160128
lounea_maksuaikasopimusehdot_20150401