Älykoti edistää taloudellista asumista

Unohtuiko lamppu päälle päiväksi? Pääsikö vesivahinko yllättämään? Lounea Älykodilla teet kodistasi sekä energiatehokkaamman että taloudellisemman.

Selvää säästöä Lounea Älykoti -ratkaisuilla

Lounea Älykoti opettelee asukkaidensa päivärytmin ja seuraa elämää taustalla. Se säätelee mm. valaistusta ja lämpötilaa tarpeen mukaan. Sähköä säästyy kun valaistus mukautuu ympäristön valoisuuden mukaan, eikä ole turhaan päällä. Lounea Älykoti tuottaa säästöä energiakustannuksiin optimoimalla ilmastointia ja lämmitystä sen mukaan miten asukkaat ovat kotona. Älypistorasiat pitävät huolen, että sähkölaitteet eivät jää turhaan päälle.

Minimoi vahingot

Lounea Älykotijärjestelmä voi parhaimmillaan säästää sinut isoilta vahingoilta ja menoeriltä. Älykkääseen järjestelmään yhdistetyt palovaroittimet ja vuotovahdit halyttävät suoraan älypuhelimeesi kun vahinko havaitaan. Näin ennätät minimoimaan vahingot ja ehkäisemään lisäkustannusten syntymisen. Useat vakuutusyhtiöt tarjoavat myös alennusta vakuutusmaksuista, mikäli kiinteistössä on ennakoiva hälytysjärjestelmä.

Kysy valmista Fiksua säästöä -aloituspakettia, jota voit täydentää pakettia haluamillasi lisälaitteilla.

TILAA UUTISKIRJE

Pysy kuulolla älykoti-ratkaisuistamme ja tilaa ajankohtaiset vinkit sekä tulevaisuuden tuulet suoraan sähköpostiisi. Lähetämme kirjeitä keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa.

OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko lisätietoja, heräsikö kysymyksiä?