Lounea Älykoti Mökkiturva huolehtii vapaa-ajan asunnostasi

Älykoti Mökkiturva 24,95 € / kk

Älykoti Mökkiturva -paketin hintaan kuuluu:

  • Lounea Älymökkiturva -palvelu (yht. 14,95€/kk)
  • Älykotipääte 1 kpl
  • Ovi-/ikkuna-anturi 1 kpl
  • Monianturi (liike-, valo- tai lämpötilatunnistus) 1 kpl
  • Palovaroitin 1 kpl
  • Älypistoke 1 kpl
  • Kamera 1 kpl

OSTA

 

Vapaa-ajan asunnot ovat helppoja murtokohteita, kun mökeillä ei vietetä aikaa päivittäin, ympäri vuoden. Voit turvata mökkisi Lounea Älykoti Mökkiturva -paketilla, ja tiedät jos mökillesi tulee kutsumattomia vieraita. Kamera tallentaa poikkeustilanteet. Saat Älykoti Mökkiturva -paketin näppärästi yhdellä kuukausihinnalla. Hinta sisältää sekä palvelumaksun, että laitteet 24 kk maksuaikasopimuksella. 24 kk jälkeen maksat vain kuukausittaisen palvelumaksun. Tutustu myös muihin älykotipaketteihin sekä lisäosiin. 

 

Älykoti Mökki -paketin kampanjaehdot
Lounea tarjoaa kampanja-alennuksena Lounea Älykoti Mökkiturva 2017 paketin tilaajalle laitepaketin erityishinnalla 240 € (norm. 430 €). Laitepaketti sisältää seuraavat osat: Älykotipääte, Ovi/ikkuna-anturi, Monianturi, Palovaroitin , Älypistoke, Kamera; Kutakin laitetta 1 kpl. Kampanjaedun saaminen edellyttää 24 kk kulutonta ja korotonta osamaksusopimusta laitteista (10 €/kk, 24 erää) sekä palvelun Älykoti Mökkiturva tilausta (14,95 €/kk, listahinta). Palvelun ja laitepaketin 24kk osamaksun yhteishinta on 24,95 €/kk. Kokonaishinta 24kk aikana on 598,80 €, josta tarjotun laitepaketin osuus on 240 €. Kampanjaetu myönnetään laitteista, ja edun arvo on 190 €. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Palvelu on saatavissa kuluttaja-asiakkaille Lounean myyntikanavissa. Asiakas voi hyödyntää vain yhtä kampanjaa kerrallaan ja saada kampanjaedun vain kerran. Kampanjaetuja ei vaihdeta rahaksi eikä hyvitetä muista laite- tai palveluostoista. Etu ei koske kampanja-aikana irtisanottuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja tilauksia.
Palvelun toiminta on kuvattu Lounea Älykoti palvelukuvauksessa. Palvelun käyttäminen edellyttää jatkuvaa internet-yhteyttä. Palveluun sovelletaan Lounea Älykoti Loppukäyttäjän Palvelu- Lisenssisopimuksen ehtoja sekä Lounean yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Kampanja ”Älykoti Mökkiturva 2017” on voimassa 7.2.2017 – 31.8.2017.