Lounea Älykoti Turva Mini – turvaa pienemmälle kodille

Boy uses mobile phone at home

Älykoti Turva Mini 29,95€/kk

Älykoti Turva Mini -paketti sisältää:

  • Lounea Älykoti Turva -palvelu (24,90€/kk)
  • 1 kpl älykotipääte
  • 1 kpl ovi-/ikkuna-anturi
  • 1 kpl monianturi (liike-, valo- tai lämpötilatunnistus),
  • 1 kpl palovaroitin
  • 1 kpl älypistoke
  • 1 kpl kamera.

OSTA

Älykoti Turva Mini -paketti soveltuu parhaiten pieniin koteihin tai avoimeen, rajattuun tilaan. Paketti sisältää kaiken tarvittavan kotisi murto- ja palosuojaan. Jos sinulla on yksi ulko-ovi ja selkeä pohjaratkaisu, Turva Mini huolehtii kodistasi poissa ollessasi. Älykoti toimii automaattisesti ja kertoo sinulle poikkeustilanteista. Sinun ei tarvitse edes laittaa murtohälytintä päälle tai ottaa sitä pois päältä, Älykoti hoitaa ne puolestasi.

Voit pitää silmällä Älykodin avulla myös esim. lääkekaapin ovea, arvoesineiden säilytystilaa tai vaikkapa baarikaappia. Älykoti kertoo sinulle myös, kun lapsesi tulee kotiin koulusta.

Älykoti Kotona on hyvä aloituspaketti, jota voit laajentaa kun perheesi tarpeet muuttuvat. Saat Älykoti Kotona -paketin nyt hyvin edullisesti pelkän palvelun hinnalla. Tutustu myös muihin älykotipaketteihin sekä lisäosiin

 

Älykoti Turva mini-paketin kampanjaehdot. Kampanja ”Älykoti Turva mini 2017” on voimassa 24.4.–31.12.2017. Pakettihinta (29,95€/kk) koostuu palvelun ja laitteiden sopimuksista. Lounea Älykoti Turva -palvelu on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Laitteet myydään 24 kk määräaikaisella maksuaikasopimuksella (5,25€/kk) erillisten maksuaikasopimusehtojen mukaisesti. Paketin kokonaishinta tarjotuilla laitteilla ja palvelutasolla on esim. 24 kk aikana 718,80 €, josta tarjotun laitepaketin osuus on 121,20 €. Kampanjaetu myönnetään laitteista, ja edun arvo on yhteensä esim. 24 kk sopimuskaudella 308,80 €. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. 24 kk maksuaikasopimuksen jälkeen Lounea Älykoti Turva laskutetaan voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti. Palvelun toiminta on kuvattu Lounea Älykoti palvelukuvauksessa. Palveluun sovelletaan Lounea Älykoti Loppukäyttäjän Palvelu -lisenssisopimuksen ehtoja sekä Lounean yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Palvelu on saatavissa kuluttaja-asiakkaille Lounean myyntikanavissa. Asiakas voi hyödyntää vain yhtä pakettikampanjaa ja yhtä lisäosakampanjaa kerrallaan ja saada näiden kampanjaedut vain kerran. Kampanjaetuja ei vaihdeta rahaksi eikä hyvitetä muista laite- tai palveluostoista. Etu ei koske kampanja-aikana irtisanottuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja tilauksia.