Lounea Älykodin hyödyt

Älykoti lisää kotisi viihtyvyyttä ja turvallisuutta

Lounea Älykoti tuo asumiseen täysin uutta mukavuutta teknologian keinoin. Sillä voit säästää energiakuluissa, huolehtia kotisi turvallisuudesta ja lisätä asumismukavuutta. Lounea Älykoti on helppo käyttää, se toimii automaattisesti taustalla jättäen sinulle aikaa nauttia helposta ja turvallisesta arjesta.

Lounea Älykoti oppii kotisi tavoille

Monissa kodeissa on jo nyt älykodin omaista toimintaa irrallisten murtohälyttimien, etäluettavien sähkömittarien tai kauko-ohjattavien lamppujen muodossa. Usein kodin eri järjestelmät eivät keskustele keskenään, vaan niitä ohjataan erikseen. Lounea Älykoti -järjestelmä mahdollistaa useiden toimintojen yhdistämisen yhteen sovellukseen. Kodista tulee älykäs erilaisilla sensoreilla, ohjauslaitteilla, kameroilla ja keskusyksiköllä. Järjestelmä seuraa niin lämpötilaa, valoisuutta kuin asukkaiden tapojakin. Lounea Älykoti oppii asukkaiden tavoille, ja oppimisen myötä osaa automaattisesti ohjata esimerkiksi kodin valaistusta, murtosuojaa ja lämpötilaa eri tilanteissa. Laitteita on tarvittaessa mahdollista ohjata myös erikseen, esimerkiksi älypuhelimen avulla. Lounea Älykotia voi laajentaa myöhemmin, joten voit ostaa alkuun vain ne laitteet, jotka sillä hetkellä tarvitset.

Sisustukseen sopiva järjestelmä

Lounea Älykoti voidaan asentaa vanhempaankin taloon ilman raskaita sähkötöitä tai piuhaviidakkoa. Älykäs valaistus mahdollistaa eri väristen valojen käytön tunnelman mukaan. Lounea Älykoti -järjestelmän laitteet ja sensorit ovat pieniä ja sympaattisia. Valtaosa sensoreista toimii ilman häiritseviä johtoja, ja tyylikkäät, pienet laitteet istuvat huomaamattomasti sisustukseen. Kätevän kokoiset päätelaitteet on helppo piilottaa johtoineen esimerkiksi kalusteiden taakse.

Onko sinulle merkityksellisintä kotisi viihtyvyys, turvallisuus vai energiansäästö? Erilaisilla sensori – ja laitevalinnoilla voit muokata Lounea Älykodista juuri sinun kotiisi sopivan järjestelmän. Tutustu tarkemmin Lounea Älykodin tuomiin mahdollisuuksiin.