Lounea Älykoti on aidosti älykäs kodin järjestelmä

Lounea Älykoti tuo asumiseen täysin uutta mukavuutta teknologian keinoin. Sillä voit säästää energiakuluissa, huolehtia kotisi turvallisuudesta ja lisätä asumismukavuutta. Lounea Älykoti on helppo käyttää, se toimii automaattisesti taustalla jättäen sinulle aikaa nauttia helposta ja turvallisesta arjesta.

HUOLEHTII PUOLESTASI

Älykoti huolehtii, että sähkölaitteet ovat pois päältä, kun talo on tyhjä. Se ilmoittaa sinulle, kun lapsi tulee koulusta kotiin. Se kertoo, jos jokin on vialla, ja miten asia korjattiin.

REAGOI

Älykoti reagoi muuttuviin tilanteisiin. Se tunnistaa kun olet tulossa kotiin ja sytyttää valon eteiseen valmiiksi tai säätää lämpötilaa korkeammalle.

OPPII

Älykoti opettelee perheesi päivärytmin ja ennustaa asioita sen perusteella. Se tunnistaa normaalit rutiinit kuten nukkumaan menon, töihin lähdön ja kotiin paluun.

HELPPO KÄYTTÄÄ

Laiteasennuksen voi tehdä kuka tahansa. Sinun ei tarvitse keksiä hankalia sääntöjä tai miettiä yksittäisten laitteiden toimintaa. Puhelinsovellus opastaa käyttöönotossa.

SISUSTUKSEEN SOPIVA

Lounea Älykoti voidaan asentaa vanhempaankin taloon ilman raskaita sähkötöitä tai piuhaviidakkoa. Älykäs valaistus mahdollistaa eri väristen valojen käytön tunnelman mukaan. Lounea Älykoti -järjestelmän laitteet ja sensorit ovat pieniä ja sympaattisia, tyylikkäät, pienet laitteet istuvat huomaamattomasti sisustukseen. Kätevän kokoiset päätelaitteet on helppo piilottaa johtoineen esimerkiksi kalusteiden taakse.

YKSI KÄYTTÖLIITTYMÄ

Lounea Älykoti hallinnoi useita eri kodin toimintoja: palovaroitin, vuotovahti, turvatoiminnot, valaistus ja lämmitys. Voit aloittaa jostain toiminnoista ja laajentaa

HELPPO KÄYTTÄÄ

Lounea Älykoti on helppo asentaa itse, Älykoti-sovellus opastaa selkeästi kohta kohdalta. Älykoti-sovelluksen yksinkertainen käyttöliittymä ei vaadi minkäänlaista teknistä osaamista.

PAIKALLINEN TUKI JA PALVELUNTARJOAJA

Lounea on suomalainen yritys, jolla on useita toimipisteitä. Saat meihin helposti yhteyden jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset tukea Älykotisi kanssa.

TILAA UUTISKIRJE

Pysy kuulolla älykoti-ratkaisuistamme ja tilaa ajankohtaiset vinkit sekä tulevaisuuden tuulet suoraan sähköpostiisi. Lähetämme kirjeitä keskimäärin 1-2 kertaa kuukaudessa.

OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko lisätietoja, heräsikö kysymyksiä?