Älykoti-järjestelmä toi huomattavat säästöt

Älykoti-järjestelmää on aloitettu myymään äskettäin Suomessa. Norjassa järjestelmällä on jo lukuisia tyytyväisiä käyttäjiä, Andreas Beining on yksi heistä. Andreas käyttää Älykotia energian säästöön sekä kodin palo- ja vuotovahinkojen seurantaan. Andreaksen kotona Älykoti säätelee valaistusta ja lämpötilaa, ja järjestelmään on yhdistetty palovaroittimia sekä vuotovahti. Norjassa lämmityspatterit toimivat useimmiten sähköllä ja patterit on kytketty tavallisella sähköpistokkeella. Andreaksen kotona pattereiden käyttämiin pistorasioihin on laitettu älypistoke.

Andreas Beining

”Älykoti-järjestelmä on tuonut talouteemme jopa 50 % säästöä mm. energiankulutuksen vähettyä. Älykoti-älypuhelinapplikaatio kannattaa ladata kaikkiin taloudessa käytössä oleviin älypuhelimiin, ja hyödyntää erilaisia tunnistimia ja antureita. Suosittelen Älykoti-järjestelmää lämpimästi.”

Andreas Beining, Norja

 

 

 

 

 

Älykoti-järjestelmä opettelee asukkaidensa päivärytmin ja seuraa elämää taustalla. Lounea Älykoti tuottaa säästöä energiakustannuksissa optimoimalla ilmastointia ja lämmitystä sen mukaan miten asukkaat ovat kotona tai miten valoisa ympäristö on. Sähköä säästyy mm. kun valaistus ei ole turhaan päällä. Älypistorasiat pitävät huolen, että sähkölaitteet eivät jää turhaan päälle. Älykkääseen järjestelmään yhdistetyt palovaroittimet ja vuotovahdit halyttävät suoraan älypuhelimeesi kun vahinko havaitaan. Näin ennätät minimoimaan vahingot ja ehkäisemään lisäkustannusten syntymisen.